Fantasialeiri Ramsau *Torstai*

IMG_9496

Tämä teksti on osa Ramsaun auringossa käynnissä olevaa fantasialeiritystä. 6-15.10.2018. Lukemaanne kannattaa suhtautua huumorilla ja suurella varauksella. Aiemmat päivät löytyvät kohdasta vanhemmat vuodatukset.   

12.10 Torstai

Tehopäivän ja sitä usein seuraavan hapettoman torstain kunniaksi päätin suunnata jo keskiviikkona luodun suunnitelman mukaisesti ajohommiin. Seuraakin sain siivulle, kiitos rokotiilimerkin uuden tulokkaan Jürgen Ketzerinin, joka testasi uutta kalustoaan Schladmingissa. En todellakaan pystynyt edes kuvittelemaan reenihommia hänen kanssaan, mutta sain puhuttua Jürgenin jäykkäperäisen rokotiiolin päiväksi Kostajan Timpan haltuun. Siinäpä sitten kaksi keskiviikon tehopäivän väsyttämää raastajaa retkeili alligaattoripyörillään Alpen Tour Trophyn reitillä. Jo kolmatta päivää jatkunut über wetter oli kuivattanut loputtoman vuoripolkuverkoston pöliseviksi. Se vähän vaikeutti meidän sosiaalilenkin kanssakäymistä, kun sinällään hyvinkin mielenkiintoisia keskustelunaiheita piti käydä läpi huutamalla. Puhe-etäisyydellä kaverin takarengas nosti suuhun sellaisen kivennäisaineiden koktailin, ettei suutaan juuri viitsinyt käyttää muuhun kuin nopeaan huikan nappaamiseen. Tämä johti siihen, että paikallinen nahkahousukansa kuunteli kummissaan, kun kaksi maailman kauneinta kieltä karjuvaa fillarireittä käsittelivät case Ukkolaa, mahdollista hetu-uudistusta sekä vallalla olevaa petopolitiikkaa. Pyöräytettiin karjumisen lomassa sellainen vajaan 3-tunnin siivu Planain, Pichlin, Rittisbergin, Dachstein Ruhren ja Sudwanhutten kautta Turlwandiin, josta meikä jatkoi hissillä majoituksiin ja Kostaja paukutteli Schladmingiin palauttamaan pyörää Jürgenille.

IMG_9498 IMG_9493

Iltapäivälle ei juurikaan hommia jäänyt. Päätin lepäillä ja hoidella loppuleirin köksäpoliitiikkaa kuntoon. Tulipa siinä uhrattua muutama ajatus sunnuntaina edessä olevalle irtaantumiselle. Ilmavoimien lentoharjoitukseen ei nyt ollut luottaminen, joten piti varata ihan vapailta markkinoilta lentolippua itselle ja suksipussille. Päätin varata Berlin Airin loppuunmyynnistä halvat liput. Reitti oli jotakuinkin seuraava: SZG – MUC – BER – TXL – RIX – OSL – HEL – KAJ  – VUO. Muutama vaihto siihen tuli, mutta tiukan budjetin kanssa reissatessa mahdollisuudet ovat rajalliset. Hetken kävi myös mielessä lipun varaaminen suksille velipojan nimellä ja hetulla. Paksun suksipussin yhdennäköisyys rautakangen rentoon velipoikaan on ilmeinen, joten suurempaa meikkausoperaatiotakaan ei kikkailu olisi vaatinut. Alati nousevat lisämatkatavaramaksut räjäyttävät nopeasti matkabudjetin ja usein lisähenkilön maksaminen on edullisempaa, kuin lisämatkatavaran. Olisin säästänyt lähes 120€ tällä kikkailulla, mutta viimemetreillä jänistin. En tiedä, että voiko suksipussia syyttää väärällä nimellä esiintymisestä, mutta jos vain voisi, niin olisin syyllistynyt jonkinmoiseen henkilötietorikokseen avunantajana, joten katsoin viisaammaksi luopua tästä säästöprojektista. Olisihan se myös melkoinen projekti raahata suksipussia pitkine kenttiä ja selvittää jokaisessa boardingissa miten tämä matkaseura nyt on nauttinut muutaman liikaa. Kotitalous ja toimistohommien kautta oli aika siirtyä vakiintuneen iltajumppa ja lihashuoltoprotokolan pariin ennen unihommia.

 

 


Meranti Team Sportia Crocsport